Ons privacy beleid

Ons privacy beleid:

Zo gaat TMC met je gegevens om:

 

Tourism Marketing Concepts gebruikt de informatie die je ons verstrekt om je zo gericht mogelijk uitnodigingen te sturen voor famtrips, perstrips, events van relaties en het sturen van nieuwsbrieven over bestemmingen en andere opdrachtgevers van TMC. De informatie die we verzamelen dient om ervoor te zorgen dat datgene wat we je sturen, zo goed mogelijk aansluit met je professionele interesse en belangen.

 

Welke gegevens zijn ons bekend:

Naast je naam en emailadres, ook je functie en, indien bekend, de bestemming(en) waar je je in je werk mee bezig houdt. Ook registreren wij het soort onderneming waar je werkzaam bent en het land waar deze onderneming actief is. Dit doen wij om in te kunnen schatten of de informatie en uitnodigingen die wij versturen, interessant genoeg zijn voor de ontvanger en de verzendlijst daaraan eventueel aan te passen.

 

 

Special geval: persreizen en famtrips:

In het geval van famtrips en persreizen verstrek je wat meer persoonlijke gegevens, zoals je paspoortgegevens die nu eenmaal noodzakelijk zijn om de praktische zaken rond de organisatie doorgang te kunnen laten vinden, zoals het boeken van tickets en de identificatie tijdens de reis. Deze gegevens leggen wij niet langer vast dan noodzakelijk voor het organiseren van de fam-of perstrip. De naam van de deelnemer en bij welk bedrijf deze werkt blijft wel geregistreerd.

 

 

Uitschrijven:

Zoals bij al onze mailings al het geval is, kan je je op elk moment uitschrijven door op de daarvoor bestemde link te klikken onderaan. We kunnen je dan geen uitnodigingen etc meer sturen tot je ons weer toestemming geeft om dat te doen, maar je emailadres blijft wel bij ons geregistreerd staan. Heb je vragen hierover, mail ons dan op gdpr@tourismmarketingconcepts.com .